Esta Pilt, TÜ avatud ülikooli täienduskoolituse programmijuht

Tartu Ülikooli avatud ülikooli keskus on Kaupo Sauega koostööd teinud alates 2004. aastast. Ta on  väga edukalt läbi viinud Suveülikooli raames koolitusi konfliktide juhtimisest, tundetarkusest ja emotsionaalsest intelligentsusest.  Just see viimane iseloomustab väga hästi ka Kaupot ennast. Ta on väga tähelepanelik, sõbralik ja alati positiivne.

Õppijate tagasiside on alati olnud väga hea. Kiidetakse head kontakti auditooriumiga, arutlustele julgustamist, teemavaldkonna head tundmist  ja teemade praktilisust. Koolitused on alati hästi ettevalmistatud ja pisiasjadeni läbi mõeldud.

Olen jälginud ka ajakirjanduse vahendusel Kaupo Saue mõtteid väga erinevatel teemadel. Tal on väga palju häid mõtteid, mida teistega jagada. Kindlasti jätkame koostööd ka edaspidi.

Esta Pilt,
TÜ avatud ülikooli täienduskoolituse programmijuht


  • No Related Post
bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark bookmark
tabs-top


Leave a Reply

email (ei avaldata)